dimecres, 14 de maig del 2008

117. La Guerra de Successió: No peace without Spain

MMP anuncia que té en preordre un joc sobre la Guerra de Successió: No peace without Spain.


Sembla ser que serà un joc per a dos jugadors, França i l'Aliança, de nivell estratègic ambientat (que no dirigit) amb cartes. Les unitats seran cossos de 10.000 soldats i els torns un any de joc.

També hi haurà peces de líders que representaran els estats majors de reconeguts oficials com el aliats Duc de Marlborough i Príncep Eugeni de Savoia o els borbons Villars, Vendôme i Berwick.

Es veu que la partida anirà de 1700 a 1713, a no ser que hi hagi victòria automàtica. El nostre setge de Barcelona no hi cabrà...

De tota manera, és una bona oportunitat per fer conèixer aquesta desgraciada guerra que va eliminar la nostra sobirania.

Apunts relacionats:

1 comentari:

Ruminahui ha dit...

D'aquest aviat caurà la preorder...

D'altra banda, sembla que fins que no sigui algú d'aquí que faci un joc que arribi fins 1714, el setge de Barcelona haurà d'esperar. Certament per a la majoria de gent, la Guerra de Successió acaba amb el tractat d'Utrecht i, en el millor dels casos, la resta són (som) alguns "serrells", problemes interns del Felipet... A veure si algú fa (fem) un bon wargame amb el setge de Barcelona!