diumenge, 20 d’abril del 2008

109. Here I Stand, primera aproximació

Aquest dissabte segurament farem a Quart la segona partida al Here I Stand amb la gent de Juguem els Divendres (JeDi). Ara fa un mes vam fer una primera partida de prova en que vam poder fer els tres primers torns (1517-1532) de la campanya (després de tot un dia de joc!). Aquest dissabte mirarem de començar la partida a partir del quart torn i acabar la campanya (1532-1555). Podrem fer-ho?

Here I Stand és un joc per a sis jugadors ambientat en les guerres de la Reforma i la Contrareforma. Hi apareixen Luter, l'Emperador Carles V, Enric VIII i les seves sis dones, els pirates berberescos i tots els personatges del Renaixement (de Miquel Àngel a Galileu, passant pels mercenaris suïssos i els debats teològics de Worms o de Leipzig).

En parlaré amb calma en un altre apunt. De moment, per anar fent boca, podeu llegir la crònica de la nostra primera partida a Here I Stand: Crònica d'una Reforma i també podeu llegir una crònica pas a pas molt ben feta que estan publicant a la BSK: Here I Stand, paso a paso y con muuuchas fotos [castellà].