dijous, 30 d’agost del 2007

44. Figures de la Cançó de Foc i Glaç

Abstract: news about the forthcoming miniatures based on George R. R. Martin's A song of ice and fire books.

Llegeixo a The Catalan Wargames Resource que hi ha un acord definitiu amb George R. R. Martin per a la producció d'una línia de miniatures basada en els personatges del món de Cançó de Foc i Glaç. Us reprodueixo el text escrit per Lluís Vilalta:

El fabricant nord-americà de figures Dark Sword Miniatures ha anunciat haver arribat a un acord definitiu amb George R.R. Martin per a la producció d'una línia de miniatures basada en els personatges del món de Cançó de Foc i Glaç. Les figures seran de la mida estàndard de 28mm, i la primera tongada que sortirà al mercat inclourà Jon Neu, Melisandra, Sandor Clegane, un arquer de la Guàrdia de la Nit i el criador de corbs de la Torre Ombrívola. Els prototips o greens ja s'han pogut veure en aquesta pàgina del prestigiós portal TMP, i cal dir que tenen un aspecte fantàstic.

No cal dir que aquesta és una notícia magnífica per als qui som seguidors d'aquestes novel·les. O d'aquesta història, per ser més exacte: Cançó de foc i glaç no es tracta d'un cos de llibres independents ambientats en el mateix món (com ara les sèries d'Stormbringer o els llibres d'Sven Hassel) sinó una sola història partida en diferents llibres, com ara El senyor dels anells. Que quedi clar que El senyor dels anells NO és una trilogia sinó una història dividida en tres volums per conveniència editorial.

Tornant al tema, porto poc més de cinc-centes pàgines d'A feast for crows i l'obra no em deixa de sorprendre ni d'enganxar-me. És impressionant. Feia molt de temps que no llegia quelcom semblant. Espero que quan l'acabi ja falti poc per editar A dance with dragons (diuen que el publicaran la primavera de 2008). No puc parar de llegir!

I, per cert, on són les traduccions al català? Vaig comprar una edició anomenada La mà del rei que només incloïa la meitat d'A game of thrones, mal traduït i editat sense gràcia. No hi ha ni la taula de personatges! Veig que haurem de trucar a en Francesc Parcerisas perquè torni a usar la màgia de la meravellosa traducció del Senyor dels Anells.

1 comentari:

Tanki Sherman ha dit...

Ja tarden!!! Eps em sembla que... JA ARRIBA L'HIVERN!!!!