dijous, 30 d’agost del 2007

45. La Patum inspira un joc de taula

Abstract: news about a strategy game based in the La Patum de Berga, a celebration of Corpus Christi still using the medieval dances and parades of giants, devils and bizarre-looking monsters. La Patum was declared World Heritage by UNESCO on 2005.

Una notícia que em fa arribar la Magda: 'PatimPatamPatum' és un nou joc de taula creat per l’empresa Vexillum. Jocs d’estratègia, que s’inspira en l’ambient i la festa de la Patum de Berga

Aquest projecte de l’empresa, que es començarà a produir al llarg del mes de setembre estarà disponible a partir del mes d’octubre. De moment, a la web de Vexillum ja es pot fer la pre-comanda a 23,90€, un preu vàlid només fins el dia 1 d’octubre.

A la caixa del joc s’hi trobaran un tauler, que reprodueix els barris antics de Berga, 95 cartes i 75 fitxes que representen els patumaires. Cada jugador representa una comparsa de la Patum i haurà de guiar els patumaires cap a les places on se celebren els salts. L'objectiu final dels jugadors consisteix a acumular el màxim nombre de patumaires en aquestes places al final de cada ronda, aconseguint així més punts que cap de les altres colles. El joc té tres rondes, en cadascuna de les quals es poden utilitzar les cartes per desplaçar els patumaires i també alguna carta de personatge (l’àliga, el tabaler, els plens i els personatges de cada comparsa) que permeten dur a terme la corresponent acció “màgica”.

El diari Regió7 ja va informar l'any passat d'aquest projecte: PDF.

2 comentaris:

Zavodovski ha dit...

Hola egarencs!

Gràcies per aquesta ressenya tan fantàstica del nostre joc PatimPatamPatum. Sempre és agradable comprovar que se'n parla i que el boca-orella comença a funcionar.

Fa uns pocs dies us vaig enviar un missatge al vostre correu bandofodders@gmail.com

Espero que algun dia puguem coincidir i jugar una partideta del PPP o del que faci falta :-)

Per cert, aquest divendres 7/10 a la tarda ens trobareu a la Plaça Major de Manresa, durant la Setmana de Jocs al Carrer.

Salut!
Marià
www.vexillum.net

Band of Odders ha dit...

Eps, ja us he respost al correu.
Merci per avisar aquí al bloc, és més efectiu...
A veure si ens podem veure aquest divendres a Manresai podem 'tocar' aquest PatimPatamPatum!